Over ons

We zijn een vocaal kwintet gevestigd in Den Haag opgericht tijdens de Covid-19 pandemie met het doel om de lokale gemeente te benaderen met oude, lichte, klassieke en hedendaagse muziek. Wij treden in allerlei vormen en manieren op. Nieuwsgierig? Kom naar ons luisteren!

Music programs

Walking music - August 8 & 13, 2021
Christmas concert - December 12, 2022
Festival of Nine Lessons and Carols - December 16, 2023
Mozart Requiem - March 16, 2024
Mozart Requiem - March 17, 2024

Calendar

We zijn hard bezig met het voorbereiden van nieuwe en toffe programma's voor u en uw gezin.

Tickets

We proberen het toegankelijk te maken voor iedereen. Wou je een van onze concerten te bezoeken maar kan je helaas niet veroorloven? Stuur ons een bericht.

Bezoek

ons kanaal

Word

een volger

Like

onze pagina

© Jelle Koiter

Francisca Branco

Soprano

Francisca is een Portugese sopraan met een masters opleiding in oude muziek zang van het koninklijk conservatorium van den Haag. Ze treedt op als solist en in ensembles, met een gericht op oude en huidige muziek. Ze zingt bij het Laurens Collegium in Rotterdam en maakte operatische debuut in “St. Louis Blues” in medewerking met Orkest de Ereprijs.

Carolina Luís

Mezzo/Alto

Portugese mezzo-sopraan Carolina zingt met Consensus Vocalis en met het Groot Omroepkoor Academy 22/23. Ze treedt op als solist voor klassieke en hedendaagse operas en in 2020 heeft ze de rol van Meg gezongen in de productie van “Little Women” van de nationale opera academie (DNOA). Sinds 2013 is ze een actieve koorzangeres. Carolina studeert onder alt zangeres Noa Frenkel.

© Aleksandra Atapaeva

André Cruz

Tenor/Artistieke leider

Met een Bachelor in Koordirectie aan het Utrechts Conservatorium en een Master in Oude Muziek Zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag leidt André de Amsterdamse Händelvereniging en het koor van de Church of Our Saviour te Den Haag. André zingt bij verschillende gerenommeerde groepen zoals het Groot Omroepkoor, het Nederlands Kamerkoor, het Laurens Collegium, het Chamber Choir of Europe en het World Choir for Peace (deze laatste twee ook als assistent-dirigent).

João Silva

Baritone

João Silva is een Portugese bas-bariton. Hij studeert sinds zijn 22e zang en heeft sindsdien in koren en ensembles gezongen met een gevarieerd repertoire, inclusief muziek van de renaissance tot aan de huidige tijd. João studeert momenteel klassieke zang bij het koninklijk conservatorium van Den Haag onder Gerda van Zelm en Frans Fiselier. Ook volgt hij daar een minor in koordirectie onder Jos Vermunt.

Geert v/d Kaaij

Bass

Geert van der Kaaij is een Nederlandse bas-bariton die sinds zijn 5e in koren zingt, door zijn moeder’s baan als koordirigent. Hij begon in 2016 klassieke zang te studeren bij het koninklijk conservatorium van den Haag, waar hij momenteel met zijn master opleiding bezig is. Geert heeft als solist opgetreden in werken onder anderen zoals de requiem van Mozart en de Johannes Passion van J.S. Bach.

Onze partners

Christmas trailer - Follow that star

Haags Cantate Consort - Music by Peter Gritton